Pjotrs Dwarsliggers Lezerstrommel  nr. 05              05 november 2020
 
 
 
 


Pjotrs Lezerstrommel
 
 
 
 Waarde lezers,
 
De COVID-19-pandemie heeft vele kanten. Zo lijkt China daar economisch wel bij te varen.
Zopas verklaarde Angela Merkel dat het virus sterk beinvloed wordt door de temperatuur. Dat is precies wat wij al sinds de eerste golf hebben proberen duidelijk te maken, en nu opnieuw met een waarschuwing voor de wintermaanden.
Verder een diepgravend onderzoek naar de wereldwijde angstopwekking, geschreven vanuit onze filosofie: 'Gebeten om te weten in het besef dat we nooit alles zullen weten, laat staan begrijpen'.
Rusland krijgt erkenning van het IAEA. Vierendertig jaar na de ramp in  Tsjernobyl is Rusland terug geloofwaardig op de markt van de kernenergie.
 
Veel leesplezier,
Pjotr
 
 
COVID-19 PANDEMIE
 
Bij wijze van inleiding stellen we voor om eerst deze korte bijdrage te lezen:
 
Dwarsliggers, 01 november 2020
 
Gastauteur Dr. ir Eric Blondeel onder zocht hoe de angst voor Covid-19 'gebruikt' werd in de bestrijding van deze viruspandemie. Hij consulteerde heel veel bronnen en distilleerde daaruit 'indringende vragen om opheldering' en vaststellingen die in de politiek-correcte MSM niet te lezen zijn.
Vermits hij diezelfde mechanismen ook vaststelde in de klimaatdiscussie, concludeert hij dat het géén toeval is, maar
 
 
 
ECONOMIE
 
Terwijl zowat de ganse wereld kreunt onder de maatregelen tegen de Covid-19-pandemie, komt China versterkt uit deze crisis:
 Die Welt, 26 oktober 2020, Thomas Mayer ist Gründungsdirektor des Flossbach von Storch Research Institute und Professor an der Universität Witten/Herdecke
 
WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK
 
 Rusland heeft blijkbaar na de Tsjernobylramp grote vorderingen gemaakt inzake veiligheid en wordt nu als partner erkend door het International Atomic Energy Agency (IAEA):
 
 
   Veel leesplezier,
 
 
 
             Pjotrs Dwarsliggers