Deja Vu LogoEen opmerkelijke overeenkomst met het Romeinse Rijk in de vierde eeuw

 

 

Brabo Islam AntwerpenIn Antwerpen komt de extremistische Islampartij van R. Ahrouch op. De kranten smeerden het nieuws breed uit en lezers kropen verontwaardigd in hun pen- tenminste: als de redactie en de partijdigheid van de moderator die mogelijkheid openliet. Zie hier enkele beschouwingen.

 

bootvluchtelingenMet onze vorige hersenprikkel toonden we u een wereldkaart met daarop de verschillen in de omgang met moslimmigratie en moslimminderheden in verschillende landen. De attractiviteit van Europa is opvallend!

 

die verschleierte gefahrZana Ramadani gaat in haar bestseller „Het gesluierd Gevaar” in het verweer tegen macho’s, de opvoedsters die ze rot verwennen en een Westen in integratiewaan. De voormalige Femen activiste Ramadani in Berlijn: „De moslimvrouwen zijn de grootste onderdrukkers van hun dochters.” Interview met Bettina Weber.

gebeten om te weten DRIEDe Turkse president Erdogan riep de Europese Turken op om meer kinderen te hebben ...
 
 
 
 

koranWaarom is het voor moslimmigranten zo moeilijk om zich in Europa te integreren? Een commentaar van Eugen Sorg in de Basler Zeitung 07 april 2017

Gathering of eaglesDe Terreur heeft zeer veel met de Islam te maken

Ook de aanslag in Orlando zou de daad van een enkeling zijn, die de religie enkel als rechtvaardiging misbruikt – een gebruikelijk verklaringspatroon. Hoe geloofwaardig is dat?

 

 

Geert BourgeoisBegin april voelde onze minister-president zich geroepen om, in de nasleep van de tragedie van 22 maart in Brussel, ook zijn duit in het zakje te doen. Hij deed dat in ‘De Zondag’, overgenomen door ‘De Morgen’.

Hij ontvouwt een plan met twee luiken. Enerzijds nul tolerantie tegenover de intolerantie. Anderzijds met open armen toegaan op onze moslim medeburgers. Bourgeois maakt zich – terecht – zorgen over de cohesie van onze maatschappij.